×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 4057

Всі новини (1646)

Всі новини

Літо – це не тільки пора канікул та відпочинку студентів, відпусток педагогічних працівників, а й період, коли проводяться ремонтні роботи в Борщівському агротехнічному коледжі. Зокрема, в гуртожитках №2 та №3 покращуються санітарно-побутові умови, проходить ремонт на поверхах та на секціях, місцях загального користування. Таким чином, навчальний заклад опікується студентами, щоб кожен студент почував себе у гуртожитку, як у рідному домі.

З 15.07.2019 р. в Борщівському агротехнічному коледжі розпочалися вступні іспити для абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти (випускників 9 класу). За результатами вступних випробувань з української мови (диктант) та математики (усно), буде проведено конкурсний відбір з наступним зарахуванням студентами коледжу.

Бажаємо усім  успіхів!

На полях учбового господарства Борщівського агротехнічного коледжу йдуть жнива.

В поля вийшли аграрії коледжу, на яких було засіяно пшеницю, ріпак, овес, ячмінь, гречку. За прогнозами, вирощено непоганий врожай культур.

Сьогодні на полях господарства працюють 2 потужних комбайни та вантажні автомобілі. Вже зібрано озимий та ярий ячмінь. Приступили до збору пшениці.

За сприятливих погодних умов завершити роботу по збору урожаю культур планують за 7-10 днів.

20 і 21 червня поточного року на відділенні «Електрична інженерія та комерційна діяльність» завершила роботу екзаменаційна кваліфікаційна комісія по підсумковій атестації випускників групи К-31 спеціальності 075 «Маркетинг» за ОПП «Комерційна діяльність». Студенти успішно виконали завдання, показавши хороші та високі знання з теоретичної та практичної підготовки. «Відмінно» отримали оцінку 15 студентів, «добре» - 5 студентів і «задовільно» - 5.

em150zynylnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

nmc2

cropped logotype.jpg.pagespeed.ce.fkClZXMs2n

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…